Interaktywna Piła - Forum

Forum dyskusyjne o Pile i nie tylko.
Agencja Artystyczna Arena poszukuje ładnych, sympatycznych i młodych dziewczyn do pracy w charakte...  
pokaż całe
Agencja Artystyczna Arena poszukuje ładnych, sympatycznych i młodych dziewczyn do pracy w charakterze hostess. Cv wraz ze zdjęciem prosimy kierować na adres: biuro@arenaart.pl W tytule proszę zaznaczyć : praca - hostessa

Arena, tel.: 67 351 15 15,
Kurs na licencję pracownika ochrony. Miejsce: -Piła -Czarnków -Trzcianka Możliwość prac...  
pokaż całe
Kurs na licencję pracownika ochrony. Miejsce: -Piła -Czarnków -Trzcianka Możliwość pracy, raty 0% Kontakt 791-613-414 www.kursy24.info kontakt@kursy24.info Zapraszamy!
  pokaż zdjęcie

Business Center Training, tel.: 791-613-414,
Ogłoszenia - Piła dodaj ogłoszenie
Teraz jest 8 września 2010, o 16:57

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2

Autor Wiadomość
 Tytuł: silownia dla poczatkujacego
PostNapisane: 19 maja 2009, o 13:54 
Nowicjusz
Nowicjusz

witam.
mam 30 lat i lekka nadwage :)

chcialbym w koncu sie przemoc i isc na silownie............
gdzie znajde dobra silownie dla poaczatkujacego. dobra w sensie takim, ze jak tam pojde to nie beda wytykac mnie palcem albo sie nasmiewac z grubasa,
gdzie dobrze doradza co mam robic, zeby cos tam bylo widac

obecnie waga utrzymuje sie na poziomie 110 kg. 184 cm wzrostu

Tytuł: Re: silownia dla poczatkujacego
PostNapisane: 19 maja 2009, o 18:53 
Debiutant
Debiutant

napisz na pw a damy rade

PostNapisane: 19 maja 2009, o 21:28 
Motywator
Motywator

macgaw napisał(a):
witam.
mam 30 lat i lekka nadwage :)
...
obecnie waga utrzymuje sie na poziomie 110 kg. 184 cm wzrostu

Absolutnie nie mam zamiaru być złośliwy, ale lekka nadwaga to była jakieś 20 kilo temu :) A tak szczerze to powodzenia i wytrwałości, jak ją masz to wszystko da się zrobić.

PostNapisane: 19 maja 2009, o 22:19 
Debiutant
Debiutant

mam 34 lata 109kg nie uwazam sie za tlustego badz koksa ,z natury mam budowe duzego ale codzienne treningi bez uzycia koksu tylko naturalnego jedzenia spowodowaly ze stracilem brzucho i jestem troche sprawniejszy dolozylem do tego basen i saune efekt mowi sam za siebie z autopsji wiem ile kosztuje praca nad cialem jezeli macgaw masz chec zapraszam pamietaj zdrowie to podstawa (a jak smakuje piwo po dobrym wysilku heeh ) pozdrawiam

PostNapisane: 20 maja 2009, o 12:25 
Zasłużony bywalec
Zasłużony bywalec

macgaw na żadnej siłowni Ciebie nie wyśmieją. Nie martw się o to. Tylko broń Boże nie idź do jakichś pseudodietetyków układających głodowe diety z warzyw i owoców bo z tego wyjdzie więcej szkody niż pożytku.
Ja przy 170 cm wzrostu, ważę 87 kg i do otyłych nie należę, choć wg. BMI mam nadwagę. Co prawda zostało jeszcze trochę do zrzucenia z brzucha, ale wolę to zrobić powoli i systematycznie zmieniając nawyki żywieniowe i dokładając wysiłek fizyczny. A zresztą, dzięki rozbudowanej klatce, brzucha w ogóle nie widać :twisted:

PostNapisane: 30 maja 2009, o 01:51 
Nowicjusz
Nowicjusz

imho. "Arnold" na Wojska Polskiego. Zacząłem tam moją przygodę z siłownią i jestem zadowolony. Niezły sprzęt, fajne panie ^^

PostNapisane: 31 maja 2009, o 00:19 
Debiutant
Debiutant

Zgadzam się z Mesiorem :) Arnold na Wojska Polskiego to moim zdaniem najlepsza siłka.
Zdecydowanie polecam

PostNapisane: 5 czerwca 2009, o 08:34 
Dyskutant
Dyskutant

Arnold nie dla początkujących. Polecam OLIMP na Zielonej Dolinie

PostNapisane: 5 czerwca 2009, o 10:55 
Zasłużony bywalec
Zasłużony bywalec

Podobno Grzesiu Peksa otworzył siłownię na Podchorążych. Siłownia jest, ale czy do Grzesia należy to nie wiem. Był tak ktoś?

PostNapisane: 5 czerwca 2009, o 12:46 
Debiutant
Debiutant

tak ,to grzesiu otworzyl

PostNapisane: 26 grudnia 2009, o 05:25 
Aktywista
Aktywista

Siłownia "Colos" zdecydowanie polecam.

Ćwiczyłem na kilku siłowniach w pile i najbardziej jestem zadowolony z "herkulesa" na okólnej-niestety już jej tam nie ma.
No i Colos na dołkach,fajna wiara i muza zarąbista,nie ma tam złośliwych spojrzeń i jakiegos piętnowania,można sie poczuć tak na luzie,polecam sprawdź,w dodatku cena chyba najlepsza w pile.

PostNapisane: 5 marca 2010, o 12:19 
Nowicjusz
Nowicjusz

Ja polecam 2 siłownie:
1) Arnold Gym na Wojska Polskiego,
2) Atletik Strong Peksa na terenie byłego WOS-u
Do Arnolda chodziłam jako początkująca. Świetna obsługa, sprzęt ok. Instruktorzy pomogą dobrać ćwiczenia do Twoich potrzeb.
Aktualnie chodzę do Peksy. Bardzo fajny lokal - sprzęt ok., właściciel SUPER :) Miły gość i z tego co wiem to również doradza, co do wybory odpowiednich ćwiczeń.
Wybór zostawiam Tobie :)

PostNapisane: 6 marca 2010, o 14:57 
Aktywista
Aktywista

-Elunia- napisał(a):
Ja polecam 2 siłownie:
Do Arnolda chodziłam jako początkująca. Świetna obsługa, sprzęt ok. Instruktorzy pomogą dobrać ćwiczenia do Twoich potrzeb.
Aktualnie chodzę do Peksy. Bardzo fajny lokal - sprzęt ok., właściciel SUPER :) Miły gość i z tego co wiem to również doradza, co do wybory odpowiednich ćwiczeń.

Te siłownie są dobre dla kobiet, dużo rowerków i steperów.
Ale faceci wolą luźną-swojską atmosferę jaka panowała np w Herkulesie przy okólnej w piwnicy. Najtwardsi zawodnicy na zwykłym sprzęcie robili najlepsze efekty.
Zwykłe ściany z grzybem gratis i pajęczynami ale klimat i zapał do ćwiczeń ogromny, kolega kolegę wspierał i naciskał na ćwiczenia.
A w tych nowych siłowniach z tym całym sprzętem i rowerkami panuje raczej zasada "przyjdź w nowych spodenkach i butach, pokaż się i wyjdź". Efekty ćwiczeń mizerne - mówię po tym co zauważyłem i z tego co słyszałem od kolegów.
W pile nie ma dużego wyboru siłowni więc trzeba iść w te siłownie lanserskie.

PostNapisane: 6 marca 2010, o 19:03 
Motywator
Motywator

Crooklyn napisał(a):
-Elunia- napisał(a):
Ja polecam 2 siłownie:

Te siłownie są dobre dla kobiet, dużo rowerków i steperów.
Ale faceci wolą luźną-swojską atmosferę jaka panowała np w Herkulesie przy okólnej w piwnicy. Najtwardsi zawodnicy na zwykłym sprzęcie robili najlepsze efekty.
Zwykłe ściany z grzybem gratis i pajęczynami ale klimat i zapał do ćwiczeń ogromny, kolega kolegę wspierał i naciskał na ćwiczenia.
A w tych nowych siłowniach z tym całym sprzętem i rowerkami panuje raczej zasada "przyjdź w nowych spodenkach i butach, pokaż się i wyjdź". Efekty ćwiczeń mizerne - mówię po tym co zauważyłem i z tego co słyszałem od kolegów.
W pile nie ma dużego wyboru siłowni więc trzeba iść w te siłownie lanserskie.

Weź pod uwagę, że nie każdy chodzi na siłownię po to, żeby potem rozrywać spodnie przy mocniejszym napięciu pośladków.
Niektórzy właśnie wolą pobiegać na bieżni, pojeździć na rowerku i podźwigać umiarkowane ciężary z myślą bardziej o sylwetce niż o masie. Co do lanserki to niestety masz rację, że jest grupa ludzi z grupy "zesraj się, a pokaż się" czyli ćwicz tak, aby każdy zauważył nowe spodenki najka, buty z adziora i Bóg wie co jeszcze.

PostNapisane: 7 marca 2010, o 13:20 
Aktywista
Aktywista

Ator napisał(a):
Weź pod uwagę, że nie każdy chodzi na siłownię po to, żeby potem rozrywać spodnie przy mocniejszym napięciu pośladków.
Niektórzy właśnie wolą pobiegać na bieżni, pojeździć na rowerku i podźwigać umiarkowane ciężary z myślą bardziej o sylwetce niż o masie. Co do lanserki to niestety masz rację, że jest grupa ludzi z grupy "zesraj się, a pokaż się" czyli ćwicz tak, aby każdy zauważył nowe spodenki najka, buty z adziora i Bóg wie co jeszcze.

He, ja popieram każdego kto w ogóle ma ochotę ćwiczyć na siłowni, nie ważne na której siłowni i nie ważne na jakim sprzęcie.

PostNapisane: 19 marca 2010, o 14:51 
Nowicjusz
Nowicjusz

widze temat odswiezony...

jak ze brak czasu.. pracuje do 20. postanowilem skorzystac z silowni w miescie wałcz.... jako ze to moje poczatki, chyba nie musze miec Bog Wie jakiej wypasionej silowni...

grunt to dobry instruktor, ktory powie pokaze i bedzie podpowiadac.....
atmosfera tez jest wazna... nie powiem....

trafilem do tej silowni i jestem zadowolony. chodze miesiac efektow wizualnych oczywiscie nie ma, ale juz sie czlowiek lepiej czuje

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2