Interaktywna Piła - Forum

Forum dyskusyjne o Pile i nie tylko.
Kurs na licencję pracownika ochrony. Miejsce: -Piła -Czarnków -Trzcianka Możliwość prac...  
pokaż całe
Kurs na licencję pracownika ochrony. Miejsce: -Piła -Czarnków -Trzcianka Możliwość pracy, raty 0% Kontakt 791-613-414 www.kursy24.info kontakt@kursy24.info Zapraszamy!
  pokaż zdjęcie

Business Center Training, tel.: 791-613-414,
Udziele korepetycji z jezyka angielskiego w dowolnym zakresie np. liczne przygotowania: -do matury,...  
pokaż całe
Udziele korepetycji z jezyka angielskiego w dowolnym zakresie np. liczne przygotowania: -do matury, -testu gimnazjalnego czy też bieżacego materiału ucznia. Skończyłem wyższe studia filologiczne. Serdecznie zachecam na spróbowanie nauki ze mna ;) Na pewno nikogo nie ugryze;)

Kszysztof Olszewski, tel.: 663696392,
Ogłoszenia - Piła dodaj ogłoszenie
Teraz jest 8 września 2010, o 17:51

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2

Autor Wiadomość
 Tytuł: Kupić pralkę w Pile?
PostNapisane: 4 lutego 2010, o 18:49 
Nowicjusz
Nowicjusz

Chodzi o to że zainteresowałam się pralką Candy o ładowności 10kg !!!
chciałabym może wypróbować lub chociaż zobaczyć.
tak wygląda na stronie gł: http://www.candy.pl/produkt/500161-GO_12102_D.html
Ma ktoś lub wie gdzie zobaczyć? nie wiem czy Candy ma sklep w Pile

Tytuł: Re: Kupić pralkę w Pile?
PostNapisane: 4 lutego 2010, o 20:02 
Aktywista
Aktywista

Nie wiem czy tę pralkę czy podobną widziałam w Galerii Kasztanowej w Media Expert czy jak oni się teraz nazywają. Mają tam sporo agd, ale ceny odstraszające.

Joseph Murphy

więc:
Rusz tyłek, zajmij się czymś przyjemnym, uporządkuj swoje życie i przestań w końcu narzekać!

PostNapisane: 6 lutego 2010, o 11:22 
Zasłużony bywalec
Zasłużony bywalec

Candy w ofercie ma na pewno Euro Rtv. Możesz zamówic przez stronę do sklepu lub ewentualnie w sklepie. Przez stronę jednak jest taniej niż na miejscu.

PostNapisane: 6 lutego 2010, o 23:18 
Aktywista
Aktywista

Ada.K napisał(a):
Nie wiem czy tę pralkę czy podobną widziałam w Galerii Kasztanowej w Media Expert czy jak oni się teraz nazywają. Mają tam sporo agd, ale ceny odstraszające.

Wspominam bardzo niemiłą przygodę związaną dokładnie z tym sklepem. W dniu otwarcia po remoncie, które to miało zostać uczczone wielkimi obniżkami, poszedłem sprawdzić czy lodówka, którą wyszperałem na necie, będzie tu w korzystnej cenie. Lodóweczka owszem i była, ale w cenie większej niż na necie i większej niż w sklepie "obok", w którym to promocji żadnej nie było. Otworzyłem sobie ją, a w środku była stara cena, która była niższa od nowej "promocyjnej". Od tamtej pory unikam tego sklepiku.

PostNapisane: 8 lutego 2010, o 10:26 
Nowicjusz
Nowicjusz

Ja też miałam podobną sytuację w innym sklepie przy kupowaniu narożnika patrzyliśmy z chłopakiem i oglądaliśmy chcieliśmy już kupić ale przyszedł gość i zamienił ceny na inną większą, chłopak zrobił aferę i w końcu wyszliśmy stamtąd. Patrzyłam w Euro ale chyba jeszcze tej dużej 10kg candy nie ma. Będzie trzeba przez internet zamówić pewnie, chyba że jeszcze coś wymyślimy

PostNapisane: 12 lutego 2010, o 13:53 
Nowicjusz
Nowicjusz

Gdzieś przy ossolińskich był sklep i jak pamiętam mieli tam spory wybór candy

PostNapisane: 5 marca 2010, o 15:51 
Nowicjusz
Nowicjusz

no właśnie nie mogę znaleźć, chyba już nie ma tego sklepu przy ossolińskich, nie wiem.
candy to dobra firma i ma promocje więc tanio można dobrą pralkę kupić. na drogie bosche to nawet nie patrzę. W eurortv mają ceny trochę większe niż na allegro na przykład dlatego jeszcze się wstrzymam i poczekam na jakies porady

PostNapisane: 8 marca 2010, o 18:22 
Dyskutant
Dyskutant

moon napisał(a):
no właśnie nie mogę znaleźć, chyba już nie ma tego sklepu przy ossolińskich, nie wiem.
candy to dobra firma i ma promocje więc tanio można dobrą pralkę kupić. na drogie bosche to nawet nie patrzę. W eurortv mają ceny trochę większe niż na allegro na przykład dlatego jeszcze się wstrzymam i poczekam na jakies porady

Nie wiem jaką masz opinie o Bosch ale u mnie w domu pralka tej marki pracuje już ponad 10 lat bez żadnej awarii a ze względu na 2 małych dzieci pierzemy naprawdę często , fakt że do tanich nie należała...... Moja rada to brać pralkę z jak najmniejszą ilością elektroniki dobra zasada: "jak czegoś nie ma- to się nie zepsuje" a elektronika jest bardzo zawodnym sprzętem...

Acer Aspire 5315 ׀ Mobile Intel Celeron 2 GHz ׀ HDD120 GB ׀ USB HDD Seagate FreeDesktop 250 GB ׀ Cashe L2 1 MB I 3GB RAM ׀ Microsoft Windows XP Home Edition SP3 ׀ Mobile Intel 965 ׀ TouchPad Synaptics ׀ Lexmark Z612 ׀ Blackberry 8120 ׀ Sony DCR-37E

PostNapisane: 12 marca 2010, o 17:49 
Nowicjusz
Nowicjusz

no ja też jestem za prostotą, najlepsze chyba są takie z pokrętłami, widać wszystko a już po jakimś czasie paięta się odpowiednie programy na pamięć więc no problem z kręceniem w kółko.
Nie przeczę że bosche są złe, ale przeraża mnie serwis bo podobno bardzo drogi, masz szczęście ze ci się nic nie popsuło :)

PostNapisane: 12 kwietnia 2010, o 22:03 
Dyskutant
Dyskutant

Ja jestem swieżo po zakupie nowiutkiej praleczki ARISTON HOTPOINT AQ7F 29UH wstad wprawdzie nie 10 a 7,5kg ale przy 2 dziewczynkach które się przebierają starcza mi w zupełności !! a praleczka to cudo !!! Jest tak cicha ze nie wiem kiedy pracuje i czesto zapominam ze ją włączyłam bo wirowania kompletnie nie słychac !
Naprawdę polecam !!
a co do Galerii Kasztanowej w Media Expert TO MASAKRA !!!tam moja pralka kosztuje 1899zł a ja zamówiłam ją na necie 1546 + przeszyłka = 1636 zł tak czy siak opłacało sie kupić z neta !!

Pozdrawiam
Kasia

PostNapisane: 12 kwietnia 2010, o 22:37 
Motywator
Motywator

mar napisał(a):
Ja jestem swieżo po zakupie nowiutkiej praleczki ARISTON HOTPOINT AQ7F 29UH

To ta pralka?
http://www.electro.pl/produkt-HOTPOINT_ ... 88,76.html

Polecam sprawdzac ceny w Electro.pl - prawie 2 lata temu zamawialem tam cale AGD do kuchni, zaoszczedzilem sporo pieniedzy. Ta firma to, ZTCW, jakby siostra Media Expert, ale dzialajaca tylko i wyłącznie w necie - miesci sie w Złotowie, ale nie mozna odbierac stamtad osobiście.

BTW: mam podobna pralke HA, rzeczywiscie bardzo cicha.

PostNapisane: 12 kwietnia 2010, o 22:52 
Dyskutant
Dyskutant

Boruva tak, tylko że ja kupiłam z szufladą na dole, szczerze mówiąc na samym początku stwierdziłam ze nie opłaca sie przepłacać tylko na rzecz szuflady skoro i tak nie jest super pojemna ale .... :D jak juz ta pralka przyjechała i miałam sposobność użycia szuflady powiedziałam mężowi " tak, to był świetny pomysł"!!!
Jak chcesz to zaraz zapytam męża z której strony www zamówił bo ja nie wiem :oops: 8)

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2