Interaktywna Piła - Forum

Forum dyskusyjne o Pile i nie tylko.
KREDYTY HIPOTECZNE.. leasing....formalności załatwiane w domu klienta.... ZADZWON JUZ DZIŚ 516156...  
pokaż całe
KREDYTY HIPOTECZNE.. leasing....formalności załatwiane w domu klienta.... ZADZWON JUZ DZIŚ 516156384

J, tel.: 516156384,
Kurs na licencję pracownika ochrony. Miejsce: -Piła -Czarnków -Trzcianka Możliwość prac...  
pokaż całe
Kurs na licencję pracownika ochrony. Miejsce: -Piła -Czarnków -Trzcianka Możliwość pracy, raty 0% Kontakt 791-613-414 www.kursy24.info kontakt@kursy24.info Zapraszamy!
  pokaż zdjęcie

Business Center Training, tel.: 791-613-414,
Ogłoszenia - Piła dodaj ogłoszenie
Teraz jest 8 września 2010, o 17:19

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [18.04.2010] HEMP GRU - BROWAR
PostNapisane: 8 marca 2010, o 17:30 
Motywator
Motywator

Madd napisał(a):
cYnik napisał(a):
pila19 napisał(a):
Moje pytanie brzmiało czy na koncercie też bedzie grupa osób w wieku 12-16 lat lat...

a dlaczego miałoby ich nie być?

Bo m.in. dlatego zabijani są policjanci, którzy bronią Twojej żałosnej dupy. M.in. właśnie panowie z Hemp Gru zapoczątkowali tradycję HWDP itp itd. ?I taki dwunastolatek idzie na koncert, nasłucha się kur***, ch***ów, dziwek i j*** policji, i wyjdzie, i będzie mówił / robił to samo co oni, bo przecież to jest ok, modne i gangsta trendi. Dlatego nie powinno być tych gówniarzy na takich koncertach, ale cóż, kult przemocy i dragów jest dziś w modzie, a ciuszki z logo HG się sprzedają wśród dzieci. Byznes is byznes.

To, że na koncercie są osobniki w wieku 12-16 lat to wina zespołu ?? Organizatorów się czepcie - oni za to odpowiadają. Każdy ma prawo słuchać czego tylko zapragnie, nieważne czy są to heavy metalowe darcia, kolorowe i roztańczone disco, hwdp'owskie - jp'owskie hh, poezja śpiewana czy inne wynalazki. Jak już powiedziałem słuchać może każdy, ale nie wszyscy powinni...

PostNapisane: 8 marca 2010, o 18:10 
Aktywista
Aktywista

Madd napisał(a):
cYnik napisał(a):
pila19 napisał(a):
Moje pytanie brzmiało czy na koncercie też bedzie grupa osób w wieku 12-16 lat lat...

a dlaczego miałoby ich nie być?

Bo m.in. dlatego zabijani są policjanci, którzy bronią Twojej żałosnej dupy. M.in. właśnie panowie z Hemp Gru zapoczątkowali tradycję HWDP itp itd. ?I taki dwunastolatek idzie na koncert, nasłucha się kur***, ch***ów, dziwek i j*** policji, i wyjdzie, i będzie mówił / robił to samo co oni, bo przecież to jest ok, modne i gangsta trendi. Dlatego nie powinno być tych gówniarzy na takich koncertach, ale cóż, kult przemocy i dragów jest dziś w modzie, a ciuszki z logo HG się sprzedają wśród dzieci. Byznes is byznes.

Żałosna to może jest Twoja matka synu. Nie jesteśmy kolegami, dlatego ciecu, s*** z takimi tekstami do starej przy obiedzie.
I jeszcze jedno - nikt mojej dupy nie broni, kiedy by się to przydało, ale za to chętnie jej jeszcze *pie***, przy sprzyjających warunkach zacisza suki czy pokoiku przesłuchań, uczciwy obywatelu.
Każdy pracuje na swoją opinię a nic tak nie wzmacnia jak zdeptana godność.
A że Ty cieciu, nabierasz się na telewizyjną propagandę, jaka to policja jest bezsilna, a jaka prawa, jaka biedna, jak to społeczeństwo potrzebuje większego bata nad dupą - to już Twój zasrany interes. Bądź dalej szczekaczką władzy. Może dostaniesz premię.
Pozwól rodzicom tych 12-16 latków decydować, czego, gdzie i kiedy słuchają ich pociechy i nie czuj się od nich mądrzejszy. Staraj się wychować swoje, zamiast ustalać odgórnie jak mają być wychowywane cudze, kapisz?
Pozwól też łaskawie mówić innym co sądzą, nie zamykając im ust wyssanymi z tyłka szumnymi hasłami o prawości i uczciwości panów w błękicie, którzy legitymacje studenckie w rękach trzymają tylko przy okazji spisywania i przetrzepywania plecaków, kieszeni, portfeli "podejrzanie wyglądającym", albo przy okazji wjazdu na chatę "niepoprawnie krzyczącym" kilka godzin wcześniej na demonstracji. Albo panowie, którzy wykrztusić "przepraszam" nie potrafią po druzgocącym wyroku trybunału w Sztrasburgu. Co jest, tvn o tym nie mówi także jesteś ubogi w tę wiedzę?

i choć teksty zespołów jp i hwdp to najczęściej bieda intelektualna, to jednak warto zapoznać się z sytuacją ze wszystkich stron, zamiast łykać jak młody pelikan masowy przekaz. A potem dziwić się, że małolaty biorą bezkrytycznie to co usłyszą, podczas gdy takie kreatury jak Ty, robią dokładnie to samo, tylko żrą z innej ręki.

Kult dragów też już przerabialiśmy - dzieci kwiaty, hippie hippie. I faktycznie - świat się rozpadł, bo dzieciakom odbijało.
Proponuję - prewencyjny *pie*** dla każdego!

i lepiej wróć do ulubionego tematu: Najlepsza pizzeria w Pile?

cieciu.

Ostatnio edytowano 8 marca 2010, o 18:52 przez cYnik, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 8 marca 2010, o 18:16 
Dyskutant
Dyskutant

Jest jedno zdanie które naprawdę mi się podoba w Twojej wypowiedzi:
cYnik napisał(a):
Każdy pracuje na swoją opinię a nic tak nie wzmacnia jak zdeptana godność.

Właśnie...każdy pracuje na swoją opinie i nic tak nie wzmacnia jak zdeptana godność. ...Szkoda że TY masz ją już zdeptaną i to bardzo.... Co niestety widać i potwierdzają to Twoje wypowiedzi. Sobie i Wam mądrości życzę. I zakończmy tą przepychankę bo do niczego nie prowadzi. Zobaczymy jaki koncert będzie i wtedy będziemy opiniować. Pozdrawiam Was

Acer Aspire 5315 ׀ Mobile Intel Celeron 2 GHz ׀ HDD120 GB ׀ USB HDD Seagate FreeDesktop 250 GB ׀ Cashe L2 1 MB I 3GB RAM ׀ Microsoft Windows XP Home Edition SP3 ׀ Mobile Intel 965 ׀ TouchPad Synaptics ׀ Lexmark Z612 ׀ Blackberry 8120 ׀ Sony DCR-37E

PostNapisane: 8 marca 2010, o 18:25 
Aktywista
Aktywista

o patrz, pewnie Ci raźniej, że masz towarzysza po tej samej stronie.
jednak, jeśliby chcieć trzymać się praw rządzących dyskusją, to warto odnosić się do wcześniejszych wypowiedzi również. Nawet jeśli są kłopotliwe.

PostNapisane: 8 marca 2010, o 21:21 
Stały bywalec
Stały bywalec

cyniku, cieszę się, że rok temu zacząłeś w miarę świadomie słuchać muzyki, ale starą to może masz Ty chłopcze. Jestem ciekawy, co byś zrobił, gdyby ktoś twoim rodzicom obrobił chatę, ukradł wóz czy zajebał dokumenty - pewnie byś wziął kolegów i zrobił na wandali vendettę niczym Bruce Willis i oczywiście nic nie zgłaszał na prewencję. :lol: I śmieszy mnie twoje myślenie, jak to policja karze niewinnych, zapewne twoje doświadczenia opierają się o policyjne naloty na biednych szarych obywateli. Stary, puknij się w tą swoją gorącą łepetynkę, bo się unosisz jak nie wiem kto, i przemyśl to co piszesz, chociaż wnioskuję, że głęboko zakorzenionego przekonania nie da się zmienić. Uświadom sobie, że nie jestem człowiekiem propolicyjnym, ale skoro młodzież nie boi się już podnieść ręki na stróża prawa, to co powstrzyma go, by zaatakować ciebie, gdy będziesz sobie wracał ze swojego Peronu? I zwyczajnie zabić? I masz rację, to jest wina rodziców, popatrz na zdjęcie z koncertu Pei, widzisz tam dziewczęta z pokolenia B, które wyglądają jakby znały smak 20 pał, a nie mają jeszcze 18 lat? Ja jestem tym przerażony, że osobnicy poniżej 18 są wpuszczani na taki koncert, ale to sprawa orgów i rodziców. Kiedyś inaczej na takie coś patrzyłem, ale kiedy ja miałem 16 lat, nie zachowywałem się jak dzisiejsi 16-latkowie, których zwyczajnie się obawiam. A punkt widzenia zmienił mi się od kiedy dowiedziałem się, że zostanę ojcem. cyniku, tobie również życzę tego, byś kiedyś został tatą, i zrozumiał co to znaczy obawa o dziecko od jego pierwszych chwil życia - tego nie da się opisać, to trzeba przeżyć.

http://www.palmtop.pl

PostNapisane: 8 marca 2010, o 22:15 
Aktywista
Aktywista

Madd napisał(a):
Jestem ciekawy, co byś zrobił, gdyby ktoś twoim rodzicom obrobił chatę, ukradł wóz czy zajebał dokumenty - pewnie byś wziął kolegów i zrobił na wandali vendettę niczym Bruce Willis i oczywiście nic nie zgłaszał na prewencję. :lol:

przeczytaj uważnie jeszcze raz mój post. szczególnie akapit o jp i hwdp.

Cytuj:
I śmieszy mnie twoje myślenie, jak to policja karze niewinnych, zapewne twoje doświadczenia opierają się o policyjne naloty na biednych szarych obywateli.

jeśli biedny, szary obywatel to ten, który cieszy się, że ma pracę, seks dwa razy w tygodniu i urwany film w weekend (i tak cykl zapętlony) to fakt - nie mówię o biednych, szarych obywatelach.
Ale uprzedzając - zapewniam, nie mówię o ludziach, którzy chodzą na mecze napierdalać się sztachetami.

Cytuj:
Stary, puknij się w tą swoją gorącą łepetynkę, bo się unosisz jak nie wiem kto, i przemyśl to co piszesz, chociaż wnioskuję, że głęboko zakorzenionego przekonania nie da się zmienić.

i znowu błąd. Nie, nie nienawidzę, bo tak każą. Wręcz przeciwnie - to stosunkowo świeży pogląd oparty na myśleniu i obserwacji co może i co robi policja a co widać oficjalnie. I na co zdają się skargi, zażalenia. Instytucja, nad którą nie ma kontroli, która potrafi zgnieść człowieka dając początek historii jak u Kafki.

Cytuj:
Uświadom sobie, że nie jestem człowiekiem propolicyjnym, ale skoro młodzież nie boi się już podnieść ręki na stróża prawa to co powstrzyma go, by zaatakować ciebie, gdy będziesz sobie wracał ze swojego Peronu? I zwyczajnie zabić?

i właśnie o tym mówię. Dajesz się ogłupiać przez media.
Takie sytuacje zdarzają się od zawsze. Teraz media nagłaśniają kilka w skali kraju i podnoszą larum - GROZI NAM KONIEC ŚWIATA, JEŚLI NIE PODWYŻSZYMY KONTROLI NAD OBYWATELEM.
Jeśli policja nie będzie miała więcej uprawnień.
Motyw ze śmiercią na przystanku to absolutny hit, a ludzie gładko wzięli to z połykiem.
Oczywiście można potem walczyć z przeciwnikami takich rozwiązań kpiną, szyderstwem, robieniem z ludzi wariatów.

Cytuj:
I masz rację, to jest wina rodziców, popatrz na zdjęcie z koncertu Pei, widzisz tam dziewczęta z pokolenia B, które wyglądają jakby znały smak 20 pał, a nie mają jeszcze 18 lat?

Co z tego, że wyglądają? Sądzisz, że 90% dziewcząt w wieku 12-16 to bohaterki Galerianek?
Ja dla prawowitego obywatela jestem menelem i patologią. I?

Cytuj:
Ja jestem tym przerażony, że osobnicy poniżej 18 są wpuszczani na taki koncert, ale to sprawa orgów i rodziców.

A dlaczego granicą ma być 18? Przecież to tylko sztuczna granica narzucona przez prawo. Dlaczego nie 21? Albo 16? Zastanawiałeś się nad tym, czy przyjmujesz takie ustalenia a priori?
Czy po osiemnastych urodzinach człowiek z niedojrzałego gówniarza staje się dojrzałym, rozsądnym obywatelem?

Cytuj:
Kiedyś inaczej na takie coś patrzyłem, ale kiedy ja miałem 16 lat, nie zachowywałem się jak dzisiejsi 16-latkowie, których zwyczajnie się obawiam.

zapytaj swoich rodziców, dziadków czy zachowywali się w wieku 16 lat, tak jak Ty się zachowywałeś. Czy czasem nie słyszałeś "za moich czasów...", "ja w twoim wieku..."? I przypomnij sobie też, czy nie było w szkole takich typków, którzy terroryzowali młodszych, wybijali zęby, trafiali do poprawczaków.
A jakoś nie było przecież trendu na hwdp i jp. Dziwne?

Cytuj:
A punkt widzenia zmienił mi się od kiedy dowiedziałem się, że zostanę ojcem. cyniku, tobie również życzę tego, byś kiedyś został tatą, i zrozumiał co to znaczy obawa o dziecko od jego pierwszych chwil życia - tego nie da się opisać, to trzeba przeżyć.

dziękuję, ale nie skorzystam.
Przedstawiasz tu postapokaliptyczną rzeczywistość, rodem z Gotham City. Bo tak chcą, żebyś myślał. Chcą, abyś takich jak ja, nazywał żałosnymi.
Ale nie dostrzegasz prostych faktów, że w większości przypadków iskrę daje pałownia, bo to w dużej mierze niewykształcone wąsy, osiłki, które poszukały furtki umożliwiającej ujście władczych zapędów.

PostNapisane: 8 marca 2010, o 22:48 
Stały bywalec
Stały bywalec

cYnik napisał(a):
Przedstawiasz tu postapokaliptyczną rzeczywistość, rodem z Gotham City. Bo tak chcą, żebyś myślał. Chcą, abyś takich jak ja, nazywał żałosnymi.
Ale nie dostrzegasz prostych faktów, że w większości przypadków iskrę daje pałownia, bo to w dużej mierze niewykształcone wąsy, osiłki, które poszukały furtki umożliwiającej ujście władczych zapędów.

Inaczej, Ty chyba chcesz uchodzić za takiego andegrandowego itp itd. W latach dziewięćdziesiątych, kiedy ja byłem nastolatkiem nie było tak łatwego dostępu do używek wszelakiej maści, których właśnie na koncertach takiego typu najadają się dzieciaki. Swojego czasu sam namiętnie uczęszczałem na koncerty a takich klimatach, i widziałem co się na nich / po nich dzieje - powiedzmy sobie szczerze, że na takie HG przejdzie się akurat taka młodzież, która lubi klimaty typu "koks, dziwki i dym". I wiesz dlaczego jestem za tym, by wpuszczać na takie koncerty ludzi od 18 roku życia? Bo w razie czego, w 100 % odpowiadają z swoje czyny.

Do co słów:

Cytuj:
i właśnie o tym mówię. Dajesz się ogłupiać przez media.
Takie sytuacje zdarzają się od zawsze. Teraz media nagłaśniają kilka w skali kraju i podnoszą larum - GROZI NAM KONIEC ŚWIATA, JEŚLI NIE PODWYŻSZYMY KONTROLI NAD OBYWATELEM.
Jeśli policja nie będzie miała więcej uprawnień.
Motyw ze śmiercią na przystanku to absolutny hit, a ludzie gładko wzięli to z połykiem.
Oczywiście można potem walczyć z przeciwnikami takich rozwiązań kpiną, szyderstwem, robieniem z ludzi wariatów.

Stary, widzisz, tutaj wychodzi Twój sposób myślenia, wydaje mi się, że po drugiej stronie siedzi człowiek walczący z globalizacją, NWO, i innymi takimi w podobie. Usilnie starasz wmówić mi jakieś uzależnienie od informacji napływających z TV to Cię rozczaruję, mam na różne tematy swoje zdanie, ale takich typków jak ten z przystanku od razy bym zabijał jak przysłowiowego psa.

Cytuj:
zapytaj swoich rodziców, dziadków czy zachowywali się w wieku 16 lat, tak jak Ty się zachowywałeś. Czy czasem nie słyszałeś "za moich czasów...", "ja w twoim wieku..."? I przypomnij sobie też, czy nie było w szkole takich typków, którzy terroryzowali młodszych, wybijali zęby, trafiali do poprawczaków.
A jakoś nie było przecież trendu na hwdp i jp. Dziwne?

Nie porównuj tego co było 10 - 15 lat temu z tym co jest teraz. Kiedyś ludzi czuli się bezpiecznie, teraz tak nie jest. I nawet nie staraj mi się wmówić, że jest inaczej.

PostNapisane: 8 marca 2010, o 23:07 
Aktywista
Aktywista

Madd napisał(a):
Inaczej, Ty chyba chcesz uchodzić za takiego andegrandowego itp itd. W latach dziewięćdziesiątych, kiedy ja byłem nastolatkiem nie było tak łatwego dostępu do używek wszelakiej maści, których właśnie na koncertach takiego typu najadają się dzieciaki. Swojego czasu sam namiętnie uczęszczałem na koncerty a takich klimatach, i widziałem co się na nich / po nich dzieje - powiedzmy sobie szczerze, że na takie HG przejdzie się akurat taka młodzież, która lubi klimaty typu "koks, dziwki i dym". I wiesz dlaczego jestem za tym, by wpuszczać na takie koncerty ludzi od 18 roku życia? Bo w razie czego, w 100 % odpowiadają z swoje czyny.

tak jak na imprezach techno, na koncertach rockowych (a dżem to już w ogóle przecież heroiniści!), metalowych, pankowych. Przecież wystarczy spojrzeć - bite 99% to naćpane jurne chłopaki zaliczające w kiblach lachony.
No proszę Cię... Takie teksty to możesz rzucać do osób, które nie bywają na takich imprezach. Dla osoby z zewnątrz każda impreza masowa to siedlisko zła.
Bo wybryki przysłaniają im całość imprezy, bo widzą to co chcą widzieć.

Cytuj:
Stary, widzisz, tutaj wychodzi Twój sposób myślenia, wydaje mi się, że po drugiej stronie siedzi człowiek walczący z globalizacją, NWO, i innymi takimi w podobie.

nawet jeśli to? Czubek, wariat, żałosny?

Cytuj:
Usilnie starasz wmówić mi jakieś uzależnienie od informacji napływających z TV to Cię rozczaruję, mam na różne tematy swoje zdanie, ale takich typków jak ten z przystanku od razy bym zabijał jak przysłowiowego psa.

Fajnie. Jak myślisz - gdyby był to cywil (a nie gliniarz po cywilnemu) także byłyby transmisje z jego pogrzebu, narodowa histeria, obszerne artykuły na pierwszych stronach krajowych dzienników?
Nie, bo w takim przypadku nie było by pretekstu, aby postawić wartość życia gliniarza wyżej od "szarego obywatela". Równi wobec prawa, nie?

Cytuj:
Nie porównuj tego co było 10 - 15 lat temu z tym co jest teraz. Kiedyś ludzi czuli się bezpiecznie, teraz tak nie jest. I nawet nie staraj mi się wmówić, że jest inaczej.

:lol: No faktycznie, moja starsza rodzina i znajomi to potwierdzili - czują się sparaliżowani przez strach idąc ulicą... Stary, co Ty pierniczysz? Właśnie powtarzasz to, co chcą abyś powtarzał. Statystyczny obywatel, w czasie, w którym media nie napędzają psychozy strachu i narodowej histerii, nie powie, że czuje się niebezpiecznie. Promil z nich miało styczność z napadem osobiście, nie poprzez papier gazet czy kablówkę. Może częściej komuś rower ukradziono.
Sugerujesz, że 10-15 lat temu, 1/10 ławek należała do podejrzanych typków, a teraz 1/10 należy do normalnych ludzi, pozostałe obsadzone przez patusów?
A jeśli czują się zagrożeni, to przez HH? To zestawienie takie samo, jak to ile % więźniów to katolicy.
Oczywiście po co patrzeć na przyczyny (a śmieszny jest ten, który sądzi, że przyczyną jest muzyka), jak można rozwodzić się nad skutkami.
Ale fakt - jest argument "nie staraj mi się wmówić, że jest inaczej"

PostNapisane: 9 marca 2010, o 00:18 
Nowicjusz
Nowicjusz

Już za tydzień Plakaty i Bilety od poniedziałku 15 marca wszelkie info odnosnie imprezy w klubie Browar. To prawdziwe świeto hip-hopu w Pile nakręcać będzie Sadzik (Dj Orzech) . Pozdrawiam Szmeku :twisted: :twisted: :twisted:

PostNapisane: 9 marca 2010, o 16:20 
Nowicjusz
Nowicjusz

Hmm a to ciekawe, jakim cudem dwie imprezy jednego dnia mają się odbyć w tym samym miejscu?:P na stronie Hey-a jest info o koncercie tego samego dnia w Pile, a chociażby tutaj

http://www.faktypilskie.pl/index.php?op ... Itemid=104

można znaleźć potwierdzenie, że odbędzie się to w Browarze, no bo na zdrowy rozum, gdzie by indziej miało się odbyć;) wie ktoś może coś więcej jak sprawa faktycznie wygląda?

PostNapisane: 9 marca 2010, o 16:22 
Aktywista
Aktywista

Wyprzedziłeś mnie :P

PostNapisane: 9 marca 2010, o 19:55 
Stały bywalec
Stały bywalec

cYnik, wybacz, ale nie mam siły z tobą dyskutować. Ty wiesz swoje, ja swoje, mamy zupełnie inne podejście do życia, i nie ma sensu spierać się na forum.

Co do dat, to HG gra na małej, Hey na dużej.

PostNapisane: 9 marca 2010, o 20:10 
Dyskutant
Dyskutant

ale kicha

PostNapisane: 9 marca 2010, o 20:32 
Nowicjusz
Nowicjusz

nie no wy sobie chyba jaja robicie z tym że jedno na małej jedno na dużej sali:/ poroniony pomysł :/

PostNapisane: 9 marca 2010, o 20:42 
Aktywista
Aktywista

Madd napisał(a):
cYnik, wybacz, ale nie mam siły z tobą dyskutować. Ty wiesz swoje, ja swoje, mamy zupełnie inne podejście do życia, i nie ma sensu spierać się na forum.

pierwsza rzecz, w której się zgadzamy 8)
jest to jakiś pozytywny finał :P

PostNapisane: 9 marca 2010, o 22:22 
Dyskutant
Dyskutant

Barthg napisał(a):
nie no wy sobie chyba jaja robicie z tym że jedno na małej jedno na dużej sali:/ poroniony pomysł :/

Zdadzam się...Kto to wymyślił.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Acer Aspire 5315 ׀ Mobile Intel Celeron 2 GHz ׀ HDD120 GB ׀ USB HDD Seagate FreeDesktop 250 GB ׀ Cashe L2 1 MB I 3GB RAM ׀ Microsoft Windows XP Home Edition SP3 ׀ Mobile Intel 965 ׀ TouchPad Synaptics ׀ Lexmark Z612 ׀ Blackberry 8120 ׀ Sony DCR-37E

PostNapisane: 10 marca 2010, o 00:58 
Nowicjusz
Nowicjusz

Obrazek
W Kwestii terminów wszystko jest dogadane ekipa HEY podobno wycofała sie z terminu 18 kwiecień jeśli nie to impreza zostanie przełożona na niedziele 25 Kwietnia. Elo

PostNapisane: 10 marca 2010, o 03:23 
Debiutant
Debiutant

LJOEKELSOEY (pila19) jestes pizda a nie skoczek!
http://www.youtube.com/watch?v=QjXJrUOHwlo (13 - 15 sekunda)

PostNapisane: 10 marca 2010, o 03:27 
Debiutant
Debiutant

Ahonen (madd) na nastepnych zawdoach cie pokonam!
http://www.youtube.com/watch?v=QjXJrUOHwlo (17 - 20 sekunda)

PostNapisane: 10 marca 2010, o 10:53 
Stały bywalec
Stały bywalec

yyyyy "ok" :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2